VDB Laag Tarief abonnement

Wil jij ook voor 1 euro per maand maar liefst 25 procent korting per uur computerhulp? We proberen op deze manier een hechte band met klanten als jij op te bouwen. Iedereen kan een abonnement afsluiten, ook als je nog geen klant bent bij ons. Vul je gegevens hier in.

We hebben het abonnement niet gemaakt om winst mee te maken. Dan zouden we immers wel meer vragen dan een euro. We hebben dit abonnement gemaakt zodat nieuwe klanten zich sneller aan ons koppelen. Dat zorgt ervoor dat we sneller kunnen factureren, sneller op locatie aanwezig kunnen zijn en nog weten welke apparaten je hebt. Als we steeds andere klanten zouden hebben, zou dit een stuk langer duren en zou onze dienst duurder worden. Die besparing is dus een win-win situatie. 

Op deze manier proberen we dus een hechte band met onze klanten op te bouwen. Wil jij je ook aansluiten bij een computeronderneming die graag op lange termijn met haar klanten meedenkt?

 

Voor €1,- per maand profiteer je van een uurtarief dat maar liefst 25 procent lager ligt dan voor klanten zonder abonnement. Per uur bespaar je maar liefst 9 euro, ongeacht hoeveel uur je afneemt. Het voordeel wordt dus eigenlijk groter met ieder extra probleem dat we voor je mogen verhelpen. De kosten voor een abonnement zijn zo laag, dat we hem het liefst jaarlijks factureren. Dat is voor jezelf ook het makkelijkst, toch?

Vul hier je volledige naam in
Uiteraard verspreiden wij je nummer niet en zullen wij je niet onnodig bellen. Geen zorgen, dus.
Vul hier je e-mail adres in, dan kunnen we je bereiken
De kosten van 1 euro per maand worden eens per jaar vooruit gefactureerd