E-mail en accounts

Heb jij vragen over je e-mail of accounts? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. Die kan je komen helpen. Vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het instellen van je e-mail, maar ook het aanmaken van of inloggen op een Facebook of Microsoft Office account.

 

Voor computerhulp hoef je je huis niet eens uit. Heb je problemen met je e-mail of een ander account? De specialist spring op de fiets en helpt je uit de brand met professionele account-hulp. Zo ben jij zeker van een goed ingesteld apparaat, zonder naar een computerzaak te hoeven gaan.

 

VDB Computerhulp is werkzaam door heel Nederland. Zowel met computerhulp op afstand, als op locatie. Het is maar net waar jij als klant behoefte aan hebt. Wij regelen het vervolgens voor je.

Aanmaken

Zou je graag een bepaald account willen, zoals een Outlook- of Gmail-account? Dat kan nog weleens lastig zijn. Laat je daar door ons je gewoon bij helpen.

Instellen

Heb je een account, maar wil je hem bijvoorbeeld instellen op een nieuw apparaat? Dan kan het verstandig zijn hulp in te schakelen. Dat is geen enkel probleem. Trek bij ons aan de bel en we gaan voor u aan de slag.

Mails versturen

Heeft u problemen met het verzenden van e-mails via uw e-mail account? Vaak heeft dat je maken met de uitgaande server en hoe deze staat ingesteld. Mocht u hier zelf last van hebben, neem dan contact op.

Mails ontvangen

Heeft u problemen met het ontvangen van e-mails via uw e-mail account? Vaak heeft dat je maken met de inkomende server en hoe deze staat ingesteld. Mocht u hier zelf last van hebben, neem dan contact op.

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten aan en álle accessoires die je vervolgens voor dat apparaat – of een andere – graag zou willen.