Onze prettige tarieven

35 euro

per uur (zonder abonnement)

Heb je geen abonnement bij VDB? Dan kost computerhulp €35,- per uur. Dit rekenen wij per half uur, naar boven afgerond. De minimale afname is slechts 1 uur.

6,50 euro

per kwartier (met abonnement)

Hoor je wél bij de VDB Abonnees? Dan profiteer je van 25 procent korting! Daarnaast rekenen we in dat geval per kwartier, wat afronding vermindert.

5 euro

voorrijkosten per reiskwartier

Bang dat jouw computerhulp lang onderweg is en daardoor relatieve hoge voorrijkosten rekent? Uiteraard kun je hem of haar altijd vragen naar de geschatte reistijd.

1 euro

per maand (VDB Laag Tarief abonnement)

We proberen met ons abonnement een hechte band met klanten als jij op te bouwen. Ook als je nu nog geen klant bent, kun je abonnee worden.

Ervaren mensen

VDB Computerhulp heeft al verschillende jaren ervaring met het helpen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo weet jij dat je bij ons goed zit.

Veilig te werken

Uiteraard gaan wij veilig te werken. Gedurende de COVID-19 pandemie, houden wij ons natuurlijk aan de afstand en voorzorgsmaatregelen die jij prettig vindt.

Scherpe prijzen

Natuurlijk, alles kan goedkoper. Maar dat gaan ten koste van de kwaliteit en het gemak dat wij je kunnen leveren. En nog zijn wij dan een voordelige partij, zeker wanneer je het vergelijkt met andere PC-hulpdiensten.

Alle kennis onder één dak

VDB Technologie valt niet alleen uiteen in VDB Computerhulp, maar ook VDB Refurbished en VDB Accessoires. Wij weten dus waar we het over hebben en zitten diep in de telecommarkt. Jouw perfecte partner, dus!

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten, refurbished routers en telecomaccessoires.