Onze tarieven
VDB Computerhulp Amstelveen

Dus, je weet dat je een probleem hebt dat je wilt laten repareren door een expert uit Amstelveen. Je bent benieuwd wat de laptopreparatie kosten, computerreparatie kosten of telefoonreparatie kosten zijn. Op deze pagina hebben we dat allemaal even op een rijtje gezet. Onder computerhulp op deze pagina wordt alle hulp bedoeld. Dus of je nou een vraagje hebt over een tablet-app of Windows 10 wil laten installeren: dat kost allemaal precies evenveel per uur. Wat verschilt is vaak de tijd. Wil je een indicatie van hoelang een reparatie / het oplossen van een probleem kost? Neem dan contact op met ons. Wij vertellen je hoe lang het ongeveer duurt om je computer of ander apparaat te laten repareren.

Goed, even onze lage prijzen op een rijtje.

35 euro

Hulp per uur
Prijs voor niet-abonnees

Als je geen abonnee bent, kost computerhulp 35 euro per uur. De minimale afname is 1 uur en er wordt per half uur afgerond naar boven.

6,50 euro

Hulp per kwartier
Prijs voor abonnees

Ben je wel abonnee? Dan ronden we de hulp naar boven af, maar per kwartier. En profiteer je van een fors lagere prijs.

5 euro

Voorrijkosten
per reiskwartier

Maak je geen zorgen over vaste hoge voorrijkosten. Bij ons zijn ze geen €75. Ben je mal. 5 Euro per uur is de prijs. Meer niet.

1 euro

Laag Tarief abonnement
per maand

Voor 1 euro per maand profiteer je van het lage tarief van 6,50 euro per kwartier. Liever geen abonnee? Dan blijft de computerhulp 35 euro per uur kosten.

Ik twijfel nog. Moet ik abonnee worden
voor 1 euro per maand?

Typische redenen om voor het abonnement te gaan.

In deze gevallen kies je voor het normale tarief.

Waarom kiezen voor VDB Computerhulp
om je computer te laten repareren in Amstelveen?

Ervaren specialist

VDB Computerhulp heeft al verschillende jaren ervaring met het helpen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo weet jij dat je bij ons goed zit.

Veilig te werk

Uiteraard gaan wij veilig te werken. Gedurende de COVID-19 pandemie, houden wij ons natuurlijk aan de afstand en voorzorgsmaatregelen die jij prettig vindt.

Lage prijs

Natuurlijk, alles kan goedkoper. Maar dat gaan ten koste van de kwaliteit en het gemak dat wij je kunnen leveren. En nog zijn wij dan een voordelige partij, zeker wanneer je het vergelijkt met andere PC-hulpdiensten.

Alle kennis onder één dak

VDB Technologie valt niet alleen uiteen in VDB Computerhulp, maar ook VDB Refurbished en VDB Accessoires. Wij weten dus waar we het over hebben en zitten diep in de telecommarkt. Jouw perfecte partner, dus!

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten, refurbished routers en telecomaccessoires.