Onze diensten

Een computer reparatie aan huis is voor veel mensen uit Amstelveen en omstreken herkenbaar. Ze hebben last van een trage PC of een computer die is vastgelopen. VDB Computerhulp uit Amstelveen helpt gebruikers van computers, laptops, smartphones en nog veel meer bij hun computer problemen. Ze repareren het apparaat zo, dat het probleem opgelost wordt. Zo kun je voor een lage prijs gebruik maken van een gerepareerd apparaat. Dat kan op locatie bij jou in Amstelveen of elders, maar kan bijvoorbeeld ook op afstand. Het is maar net wat je wilt.

Heb jij problemen met je computer of laptop? Dan wordt het eens tijd dat er voor jou een expert op pad gaat. Iemand door wie je je computer of laptop professioneel kan laten repareren. VDB Computerhulp in Amstelveen helpt je vakkundig en aan huis.
Dus, je hebt last van een trage of vastgelopen smartphone of iPhone? Denk je een virus te hebben? Of wil je je telefoon laten opschonen? Voor smartphone-reparatie bel je met VDB Computerhulp in Amstelveen. Ook als je programma’s en apps wilt laten installeren.
Ai, je hebt last van tablet problemen? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. VDB Computerhulp in Amstelveen helpt je vakkundig en aan huis. We schonen je tablet op, maken je iPad sneller en installeren programma’s en software. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor tablet-reparatie en iPad-reparatie bij onbekende problemen
Heb jij problemen met je printer of scanner? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. VDB Computerhulp in Amstelveen helpt je met printer-reparatie of scanner-reparatie. Vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het opnieuw vullen van het apparaat, maar ook het aansluiten of controleren van een printer is geen enkel probleem.
Heb jij last van wifi- en internetproblemen? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. Die kan je komen helpen. Vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het aansluiten van een router, maar ook het achterhalen van je wachtwoord of het aansluiten van je router is geen enkel probleem.

Heb jij problemen met e-mail of accounts? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. Die kan je komen helpen. Vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het instellen van je e-mail, maar ook het aanmaken van of inloggen op een Facebook of Microsoft Office account.
Heb jij last van tv-problemen? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. VDB helpt je met tv-reparatie, vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het instellen van je TV, maar ook het oplossen van problemen of het installeren van programma’s en software is geen enkel probleem.
Wil jij een website laten bouwen, maar vind je nergens een lage prijs? Bij VDB Computerhulp hanteren wij een laag uurtarief. Het is precies zo duur als hulp bij computerproblemen. Ondanks dat vakkundig en zo nodig aan huis in Amstelveen e.o. We hanteren een persoonlijke aanpak.
Wil jij hulp op afstand bij je tabletproblemen, een iPhone reparatie van een probleem of een vraag over je computer? Dat kan bij VDB Computerhulp uit Amstelveen. Iets voor jou?