Printer & scanner

Heb jij last van printer problemen? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. Die kan je komen helpen. Vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het opnieuw vullen van het apparaat, maar ook het aansluiten of controleren van een printer is geen enkel probleem

 

Voor printerhulp hoef je je huis niet eens uit. Heb je problemen met je Windows of Apple apparaat? De specialist spring op de fiets en helpt je uit de brand met professionele printer hulp. Zo ben jij zeker van een goed werkende printer, zonder naar een print specialist te gaan.

 

VDB Computerhulp is werkzaam door heel Nederland. Zowel met computerhulp op afstand, als op locatie. Het is maar net waar jij als klant behoefte aan hebt. Wij regelen het vervolgens voor je.

Onbekend printprobleem

Heb jij een printer probleem, maar weet je niet wat het probleem is? Laat een professional van VDB Computerhulp een diagnose opstellen.

Printer aansluiten

Wilt u een printer aansluiten, maar weet u niet hoe u dat moet doen? Wij kunnen u daarbij helpen. Dan kunt u direct beginnen met zorgeloos printen.

Inkt bijvullen

Is het inktpatroon van uw printer op? Dan wordt het tijd dat u uw apparaat bijvult. Of u de inktpatronen nou al heeft aangeschaft of niet, wij helpen kunnen u hoe dank ook met het bijvullen helpen.

''Printer offline''

Zegt uw printer ''offline'' te zijn? Dan staan er waarschijnlijk een paar opties niet goed ingesteld. Dat is prima op te lossen! Neem contact met ons op en we passen het aan.

Printen via telefoon

Veel printers bieden tegenwoordig - hoe kan het ook anders - tevens de mogelijkheid om via een smartphone te printen. Hiervoor moet je natuurlijk wel het één en ander instellen. Laat ons je hierbij helpen.

Printen via Wi-Fi

Zou je graag willen printen zonder een kabel te hoeven aansluiten? Dan moet je printen over Wi-Fi of bluetooth. Dat is vaak zeer gemakkelijk in te stellen. Even contact met ons opnemen, dus!

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten aan en álle accessoires die je vervolgens voor dat apparaat – of een andere – graag zou willen.