Printer & scanner

Printer-reparatie & scanner-reparatie

Heb jij problemen met je printer of scanner? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. VDB Computerhulp in Amstelveen helpt je met printer-reparatie of scanner-reparatie. Vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het opnieuw vullen van het apparaat, maar ook het aansluiten of controleren van een printer is geen enkel probleem.

Hulp aan huis

Voor printerhulp hoef je je huis niet eens uit. Heb je problemen met je Windows of Apple apparaat? De specialist spring op de fiets en helpt je uit de brand met professionele printer hulp. Zo ben jij zeker van een goed werkende printer, zonder naar een print specialist te gaan.

Hulp op afstand

VDB Computerhulp werkt niet alleen in Amstelveen, maar door heel Nederland. Zowel met computerhulp op afstand, als op locatie. Het is maar net waar jij als klant behoefte aan hebt. Wij regelen het vervolgens voor je.

Veel voorkomende vragen bij een printer reparatie

Over VDB Computerhulp

Samen met een aantal computerhulpen vormen wij VDB Computerhulp. Via ons bedrijf helpen we jou. En wel bij jouw vragen rondom computergerelateerde apparaten. Dus niet alleen bij een trage PC, maar ook bij een telefoon die niet doet wat hij moet doen of een tablet die de geest lijkt te hebben gegeven. We hebben jaren ervaring met het bieden van ondersteuning bij vragen van klanten. En nog elke dag doen we die op. Niet alleen via VDB Computerhulp, maar ook via andere takken van VDB Technologie, waaronder bijvoorbeeld VDB Accessoires valt. Via dit merk verkopen we accessoires die je kunt gebruiken bij de apparaten waarvoor je hulp vraagt. In ons werk zetten wij jou als klant centraal. Bij ons gaat het daarom niet om uren maken, maar problemen oplossen. Hiermee proberen we de traditionele service die je van vroeger gewend bent, terug te brengen.

Goed, genoeg over ons. Daarvoor zijn we hier niet. Laat ook jij van je horen? Ik kijk er naar uit je te zien!

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten aan en álle accessoires die je vervolgens voor dat apparaat – of een andere – graag zou willen.