Computer en laptop

Computer & laptop laten repareren

Heb jij problemen met je computer of laptop? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. Eentje door wie je je computer of laptop kan laten repareren. VDB Computerhulp in Amstelveen helpt je vakkundig en aan huis.

Opschonen, versnellen of repareren

Dat kan bijvoorbeeld gaan over het opschonen van je computer of laptop, maar ook het sneller maken van een trage computer of het installeren van programma’s en software is geen enkel probleem.

Computer- en laptopreparatie aan huis

Je hoeft je huis niet eens uit om je computer of laptop te laten repareren. Heb je problemen met je Windows- of Apple-apparaat? De specialist springt op de fiets en helpt je uit de brand met professionele PC-hulp. Zo ben jij zeker van een goed werkend apparaat, zonder naar een computerzaak te hoeven gaan.

Computerhulp op afstand

VDB Computerhulp werkt niet alleen in Amstelveen en omgeving, maar door heel Nederland. Zowel met computerhulp op afstand, als op locatie. Het is maar net waar jij als klant behoefte aan hebt. Wij regelen het vervolgens voor je.

 

Veel voorkomende vragen bij computerhulp ...

Over VDB Computerhulp

Samen met een aantal computerhulpen vormen wij VDB Computerhulp. Via ons bedrijf helpen we jou. En wel bij jouw vragen rondom computergerelateerde apparaten. Dus niet alleen bij een trage PC, maar ook bij een telefoon die niet doet wat hij moet doen of een tablet die de geest lijkt te hebben gegeven. We hebben jaren ervaring met het bieden van ondersteuning bij vragen van klanten. En nog elke dag doen we die op. Niet alleen via VDB Computerhulp, maar ook via andere takken van VDB Technologie, waaronder bijvoorbeeld VDB Accessoires valt. Via dit merk verkopen we accessoires die je kunt gebruiken bij de apparaten waarvoor je hulp vraagt. In ons werk zetten wij jou als klant centraal. Bij ons gaat het daarom niet om uren maken, maar problemen oplossen. Hiermee proberen we de traditionele service die je van vroeger gewend bent, terug te brengen.

Goed, genoeg over ons. Daarvoor zijn we hier niet. Laat ook jij van je horen? Ik kijk er naar uit je te zien!

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten aan en álle accessoires die je vervolgens voor dat apparaat – of een andere – graag zou willen.