Smartphone

Heb jij last van smartphone problemen? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. Die kan je komen helpen. Vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het opschonen van je smartphone, maar ook het sneller maken van een trage iPhone of het installeren van programma’s en apps is geen enkel probleem. 

 

Voor computerhulp hoef je je huis niet eens uit. Heb je problemen met je apparaat? De specialist spring op de fiets en helpt je uit de brand met professionele PC hulp. Zo ben jij zeker van een goed werkend apparaat, zonder naar een computerzaak hoeven te gaan.

 

VDB Computerhulp is werkzaam door heel Nederland. Zowel met computerhulp op afstand, als op locatie. Het is maar net waar jij als klant behoefte aan hebt. Wij regelen het vervolgens voor je.

Sneller maken

Heb je last van een trage/langzame computer? Dat komt vaak voor, maar is goed te verhelpen. Maak daarvoor simpelweg een afspraak.

Opschonen

Vaak staan er veel oude bestanden op je apparaat met namen die je niet herkend. Of programma's die je nooit gebruikt. Gaan we voor je oplossen.

Instellen

Heb je een nieuw apparaat of heb je een apparaat van iemand anders gekregen dat je mag gebruiken? Dan moet je hem eerst even instellen. Daarbij kunnen wij je wel helpen!

Bestanden veiligstellen

Heb je er ooit bij stilgestaan dat je bij een brand/huishoudelijk ongelukje/inbraak/hack zomaar al je gegevens kwijt kan raken? Laat dat niet gebeuren en maak een afspraak voor een back-up.

Vastgelopen

Je computer of laptop loopt vast. Een zwart scherm, een piepgeluid of een hoge temperatuur. Wij lossen het voor je op.

VDB Keuring

Ben je benieuwd hoelang je apparaat nog meegaat? Of wat 'ie waard is? Wij komen langs en beoordelen jouw computer of laptop.

Virus(vermoeden)

Heb jij (of vermoed je dat je) een virus op je computer of laptop hebt staan? Dat zou zo maar eens kunnen. Laat of er naar kijken en de situatie beoordelen.

Programma en soft-ware

Wil je graag een programma op je computer of laptop installeren, maar lukt dit niet? Dat kan frustrerend zijn. Zullen wij er even naar kijken?

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten aan en álle accessoires die je vervolgens voor dat apparaat – of een andere – graag zou willen.