TV en Accessoires

 

Heb jij last van TV problemen? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. Die kan je komen helpen. Vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het instellen van je TV, maar ook het oplossen van problemen of het installeren van programma’s en software is geen enkel probleem. 

 

Voor computerhulp hoef je je huis niet eens uit. Heb je problemen met je normale – of smart TV? De specialist spring op de fiets en helpt je uit de brand met professionele TV hulp. Zo ben jij zeker van een goed werkende TV, zonder naar een TV zaak te hoeven gaan.

 

VDB Computerhulp is werkzaam door heel Nederland. Zowel met computerhulp op afstand, als op locatie. Het is maar net waar jij als klant behoefte aan hebt. Wij regelen het vervolgens voor je.

TV aansluiten

Heb je een nieuwe TV en wil je die graag aansluiten? Dat kan best ingewikkeld zijn. Heb je zelf moeite bij het aansluiten? Neem dan contact met ons op

TV instellen

Heb je een TV die nog ingesteld moet worden - dus hangt 'ie al aan de muur, maar moet er nog wat rechtgezet worden? Neem dan contact met ons op!

Programma('s) installeren

Zou je graag een aantal programma's willen laten installeren? Maar weet je niet hoe dit werkt? Laat ons je helpen!

TV problemen

Heb je een andere vraag dan degene die we los op deze website genoemd hebben? Ook dat kan natuurlijk. Trek bij ons aan de bel en wij gaan voor je aan de slag.

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten aan en álle accessoires die je vervolgens voor dat apparaat – of een andere – graag zou willen.