Website laten bouwen

Website laten bouwen Amstelveen

Bij VDB Computerhulp laat je voor weinig geld toch een goede website bouwen. Wij zijn als Amstelveens bedrijf gespecialiseerd in computerhulp, maar hebben in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan met het bouwen van websites met de CMS Wix.com en WordPress. Dit deels voor onze eigen websites (deze en andere van VDB Technologie), maar ook voor de websites van klanten van ons. Samen met jouw wensen kunnen we komen tot een moderne, snelle website die jouw verhaal duidelijk aan klanten kan overbrengen. Dat geen goedkoop = duurkoop verhaal wordt, komt omdat we simpelweg een lagere prijs vragen omdat wij het maken van een website niet per se moeilijker vinden dan het oplossen van een ingewikkeld RAM- of videokaartprobleem. Waarom zouden we dan meer vragen aan mensen voor wie we een website laten bouwen?

Website onderhouden Amstelveen

Niet alleen het maken van de website wordt door ons verzorgd. Ook het onderhouden ervan, het schrijven van web-teksten en het onderhouden van de social media kanalen vallen hieronder. Het is maar net wat jij als klant graag wilt!

Hulp in Amstelveen en door heel Nederland

VDB Computerhulp is werkzaam door heel Nederland. Zowel met computerhulp op afstand, als op locatie. Het is maar net waar jij als klant behoefte aan hebt. Wij regelen het vervolgens voor je.

Veel voorkomende vragen bij het laten bouwen van een website

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten aan en álle accessoires die je vervolgens voor dat apparaat – of een andere – graag zou willen.