Websites bouwen en onderhouden

Bij VDB Computerhulp leveren wij zowel offline als online computerhulp aan particulieren en bedrijven. Maar wist je dat hier ook website diensten onder vallen? Samen met jouw wensen kunnen we komen tot een moderne, snelle website die jouw verhaal duidelijk aan klanten kan overbrengen. Daar hoort niet alleen het bouwen bij: ook het onderhouden ervan, het schrijven van webteksten en het onderhouden van de social media kanalen vallen hier onder.

 

Website bouwen

Ben jij al tijden op zoek naar iemand die voor een laag bedrag een website voor je kan bouwen? Bij VDB Computerhulp doen we dat voor je, tegen standaard hulpprijzen. Ideaal dus.

Website onderhoud

Heb je zelf al een website, maar moet deze een keer op de schop of onderhouden worden? Ook voor kleine aanpassingen is VDB Computerhulp je ideale partner.

Webtekst schrijven

Zou je de teksten op je website willen herzien? Wij passen de site graag voor je aan. Met vaak gezochte woorden (SEO) of gewoon een mooi verhaal dat je je klanten wil laten lezen.

Social media

Wil je social media accounts beginnen, onderhouden of up-to-date brengen? Wij hebben genoeg ervaring voor je in huis om dit voor je op te pakken.

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten aan en álle accessoires die je vervolgens voor dat apparaat – of een andere – graag zou willen.