Internet / Wi-Fi

Heb jij last van internetproblemen? Dan is het tijd dat er voor jou een specialist op pad gaat. Die kan je komen helpen. Vakkundig en aan huis. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het aansluiten van een router, maar ook het achterhalen van je wachtwoord of het aansluiten van je router is geen enkel probleem. 

 

Voor computerhulp hoef je je huis niet eens uit. Heb je problemen met je internetverbinding? De specialist springt op de fiets en helpt je uit de brand met professionele PC hulp. Zo ben jij zeker van een goed werkend apparaat, zonder naar een computerzaak hoeven te gaan.

 

VDB Computerhulp is werkzaam door heel Nederland. Zowel met computerhulp op afstand, als op locatie. Het is maar net waar jij als klant behoefte aan hebt. Wij regelen het vervolgens voor je.

Router aansluiten

Heb jij een router die je wil aansluiten, maar wil dat niet lukken? Wij doen dat graag voor je. Neem contact met ons op en laat hem door ons instellen.

Wi-Fi instellen op TV

Veel TV's hebben tegenwoordig de mogelijkheid hun TV aan het Wi-Fi netwerk aan te sluiten, waardoor onder andere apps als YouTube gebruikt kunnen worden. Uiteraard kunnen wij dit voor je regelen.

Veilig internetten

Maak jij je zorgen over je internetveiligheid? Dat kunnen wij ons goed voorstellen; het internet wordt ingewikkelder en ingewikkelder. Voor advies en hulp kun je daarom altijd bij ons terecht.

Wi-Fi problemen

Heb je last van Wi-Fi problemen? Dat kan aan veel dingen liggen. Zo zijn soms de kabels niet goed aangesloten of staan wachtwoorden niet goed. Trek bij ons aan de bel en laat je problemen verhelpen.

Benieuwd naar onze andere websites?

VDB Technologie biedt jou naast computerhulp ook refurbished apparaten aan en álle accessoires die je vervolgens voor dat apparaat – of een andere – graag zou willen.