Zakelijke klant worden?

Er zijn voor jou als ondernemer of bedrijfsleider veel bedrijven om uit te kiezen als je een vraag hebt over je apparaat. Maar niet iedere computerhulp biedt hetzelfde. Vooral vandaag de dag is het lang niet meer vanzelfsprekend dat een computerhulp indien nodig uitgebreid de tijd neemt om je verhaal te beluisteren en je achteraf tips te geven om het probleem voortaan te voorkomen. Het is een stukje traditionele service die je nog maar weinig terugziet.

 

Het goede nieuws is dat je als ondernemer bij VDB Computerhulp wél op die hulp kan rekenen. En dat tegen dezelfde prijzen als de consument, maar dan uiteraard exclusief BTW! Zie hieronder de prijzen. Ook deze zijn avlast exclusief BTW.

28,93 euro

Hulp per uur
Prijs voor niet-abonnees

Als je geen abonnee bent, kost computerhulp 35 euro per uur. De minimale afname is 1 uur en er wordt per half uur afgerond naar boven.

5,37 euro

Hulp per kwartier
Prijs voor abonnees

Ben je wel abonnee? Dan ronden we de hulp naar boven af, maar per kwartier. En profiteer je van een fors lagere prijs.

4,13 euro

Voorrijkosten
per reiskwartier

Maak je geen zorgen over vaste hoge voorrijkosten. Bij ons zijn ze geen €75. Ben je mal. 5 Euro per uur is de prijs. Meer niet.

0,83 euro

Laag Tarief abonnement
per maand

Voor 1 euro per maand profiteer je van het lage tarief van 6,50 euro per kwartier. Liever geen abonnee? Dan blijft de computerhulp 35 euro per uur kosten.

Ik twijfel nog. Moet ik abonnee worden
voor 1 euro per maand?

Typische redenen om voor het abonnement te gaan.

In deze gevallen kies je voor het normale tarief.

Waarom kiezen voor VDB Computerhulp
om je computer te laten repareren in Amstelveen?

Ervaren specialist

VDB Computerhulp heeft al verschillende jaren ervaring met het helpen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo weet jij dat je bij ons goed zit.

Veilig te werk

Uiteraard gaan wij veilig te werken. Gedurende de COVID-19 pandemie, houden wij ons natuurlijk aan de afstand en voorzorgsmaatregelen die jij prettig vindt.

Lage prijs

Natuurlijk, alles kan goedkoper. Maar dat gaan ten koste van de kwaliteit en het gemak dat wij je kunnen leveren. En nog zijn wij dan een voordelige partij, zeker wanneer je het vergelijkt met andere PC-hulpdiensten.

Alle kennis onder één dak

VDB Technologie valt niet alleen uiteen in VDB Computerhulp, maar ook VDB Refurbished en VDB Accessoires. Wij weten dus waar we het over hebben en zitten diep in de telecommarkt. Jouw perfecte partner, dus!